Kochani 💕 Chciałabym Was poinformować że zostałam ambasaadorką marki KFD NUTRITION z której kupowałam produkty już od 2016r 🙆🏻♀️ (sprawdziłam swoje ostatnie zamówienia online 🧐). Była to pierwsza firma suplementacyjna z jaką miałam styczność❕
Jestem bardzo PODEKSCYTOWANA tą współpracą 🥳 i mam dla was w związku z tym kod rabatowy:
👉 -5% „apricot” www.sklep.kfd.pl od zakupów za 99zł👈
✨SKŁADNIKI:
~40g płatków owsianych @pakman_foods (-5% „apricot”)
~1 łyżka mascarpone
~325ml mleka 0,5%
~15g odżywki białkowej o smaku lodów tradycyjnych @kfdnutrition (-5% „apricot”)
~sos karmelowy @kfdnutrition
~25g budyniu karmelowego
~15g orzeszków ziemnych @pakman_foods
~15g budyniu czekoladowego
~2 kostki czekolady mlecznej proteinowej @kfdnutrition
~1 łyżeczka żelatyny / agaru + ciepła / gorąca woda
~erytrytol @pakman_foods
✨WYKONANIE:
Płatki gotujemy na wodzie, zdejmujemy z ognia i dodajemy miarkę odżywki białkowej oraz mascarpone.
Budyń karmelowy gotujemy na mleku (200ml), słodzimy erytrytolem i dodajemy odrobinę żelatyny lub agaru (wcześniej rozpuszczoną w cieplej wodzie).
Budyń czekoladowy gotujemy na mleku (125ml), słodzimy erytrytolem i wlewamy żelatynę/ agar. Mieszamy i dodajemy pokruszoną czekoladę.
Do miski nakładamy płatki owsiane, następnie posypujemy orzeszkami. Dalej warstwa karmelowa i po chwili wystudzenia wlewamy warstwę czekoladową. Opcjonalnie dekorujemy batonikiem pokrojonym w paski.