i

❤️ Ten przepis jest GENIALNY ❤️


Jeśli jakimś cudem nie lubisz owsianek, będzie to świetna opcja na śniadanie 😉👌


Polecam ugotować garnek ryżu i każdego dnia podgrzewać w mikrofali, aby było szybciej 😁


🍒SKŁADNIKI:

•75g ryżu parboiled JAWO (zniżka 10% „apricot”)

•skyr waniliowy wegański Alpro

•pasta orzechowa słony karmel JAWO

•czeko-wiśnie Nutlove ze sklepu FitWomen (zniżka 20-30% „apricot”)



🍒WYKONANIE:

Ryż ugotuj bez soli zalewając wrzątkiem, ok.2cm powyżej poziomu ryżu. Gotuj pod przykryciem na mały ogniu ok.20min do całkowitego wchłonięcia wody, co jakiś czas mieszając.


Ryż przełóż do miseczki. Po środku włóż łyżkę pasty orzechowej i przykryj ryżem. Na to nałóż 2 łyżki skyru i łyżkę czeko-wiśni.